Concaver CVR5 21×11,5 ET17-59 BLANK Double Tinted Black

799,00 

Hintaan sisältyy pultit tai mutterit ja soviterenkaat yhdelle vanteelle.
Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.
Hinnat ovat kappalehintoja ja sisältää toimituskulut.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): CVR521115D5X1774DTB Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Merkki

Malli

Halkaisija

Leveys

Pulttijako

, , , , , , , ,

Keskireikä

ET luku

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

Concaver CVR5 vanteet

CVR5 vanteet ovat täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat korostaa autonsa ainutlaatuisuutta. Hybrid Forged -tekniikka antaa heille kaikki sukulaistensa edut yhdistettynä rohkeaan muotoiluun, joka auttaa sinua erottumaan joukosta.

Mikä kumman Hybrid Forged?
CVR5 on yksi Concaverin Hybrid Forged -menetelmällä valmistetuista vanneveljeksistä. Tällä tavalla valmistetut alumiinivanteet ovat erityisen kestävät ja painoltaan kevyet. Saatavilla useassa eri erikoisviimeistelyssä ja kattavalla sopivuudella, sillä malli pystytään tekemään tilauksesta useille eri pulttijaoille ja ET-luvuille.

Vanteiden valmistuksessa otetaan huomioon autotyyppien ja -mallien väliset erot. Ottaen huomioon kaikki erilaiset parametrit ja yksityiskohdat, vanteet voidaan muotoilla sopimaan melkein mihin tahansa markkinoilla olevaan autoon. Hyödyntämällä vannetehtaan huipputeknologiaa, pystytään tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka takaavat täydellisen istuvuuden ajoneuvoon sen spesifikaatiosta riippumatta.

Concave vanne – Mitä se on ja mitä siitä tulee tietää?
Concave upotus on tämän päivän trendi, jossa vanteen puolat on muotoiltu siten että vanteen keskiö vaikuttaisi vajoavan muuta vannetta sisemmäs. Tämä luo vanteeseen näyttävyyttä ja moniulotteisuutta. Useimpia Concaver vanteita on saatavilla eri syvyydellä varustetulla keskiöllä, hieman leveydestä ja offsetistä riippuen.

Performance concave

Valikoimamme vähiten kovera profiili, joka on suunniteltu maksimaaliseen jarruvälykseen, mikä tekee siitä sopivan myös huippuluokan superautojen suurempiin jarruihin.

Mid concave

Keskikovera on lähes litteiden pyörien ja syväkoverien pyörien välillä. Mid Concave -profiilimme on ihanteellinen valinta asiakkaille, jotka etsivät tasapainoa hienovaraisuuden ja dynaamisuuden välillä.

Deep concave

Syvät concave -vanteet on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat antaa autolleen dynaamisen ja aggressiivisen luonteen. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat mukautua uusimpiin autoalan trendeihin.

Extreme concave

Profiilimme dynaamisin, Extreme Concave, antaa autollesi ainutlaatuisen, urheilullisen ja aggressiivisen luonteen tinkimättä eleganssista ja tyylikkyydestä.

HUOM: Vanteen kantavuus
Suosittelemme aina tarkistamaan, että vanteen kantavuus on autollesi sopiva ja riittävä. Vanteen kantavuus tulee olla puolet autosi suurimmasta akselimassasta. Akselimassat näet rekisteriotteesta, tai Traficomin asiointipalvelusta ajoneuvosi tietojen alta.