Concaver CVR1 19×10 ET20-51 BLANK Carbon Graphite

549,00 

Hintaan sisältyy pultit tai mutterit ja soviterenkaat yhdelle vanteelle.
Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.
Hinnat ovat kappalehintoja ja sisältää toimituskulut.

20 varastossa

Lisätiedot

Merkki

Malli

Halkaisija

Leveys

Pulttijako

, , , , , , , ,

Keskireikä

ET luku

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Väri

Concaver CVR1 vanteet

Concaverin vanneperheeseen kuuluva CVR1 on tuote, joka on suunnattu kuljettajille, jotka korostavat ainutlaatuisuuttaan ja dynaamisuuttaan. Tämä Mesh Wheel on kuitenkin enemmän kuin pelkkä estetiikka – Hybrid Forged -tuotantoprosessi varmistaa, että se on kevyt, kestävä ja luotettava.

Mikä kumman Hybrid Forged?
CVR1 on yksi Concaverin Hybrid Forged -menetelmällä valmistetuista vanneveljeksistä. Tällä tavalla valmistetut alumiinivanteet ovat erityisen kestävät ja painoltaan kevyet. Saatavilla useassa eri erikoisviimeistelyssä ja kattavalla sopivuudella, sillä malli pystytään tekemään tilauksesta useille eri pulttijaoille ja ET-luvuille.

Vanteiden valmistuksessa otetaan huomioon autotyyppien ja -mallien väliset erot. Ottaen huomioon kaikki erilaiset parametrit ja yksityiskohdat, vanteet voidaan muotoilla sopimaan melkein mihin tahansa markkinoilla olevaan autoon. Hyödyntämällä vannetehtaan huipputeknologiaa, pystytään tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka takaavat täydellisen istuvuuden ajoneuvoon sen spesifikaatiosta riippumatta.

Concave vanne – Mitä se on ja mitä siitä tulee tietää?
Concave upotus on tämän päivän trendi, jossa vanteen puolat on muotoiltu siten että vanteen keskiö vaikuttaisi vajoavan muuta vannetta sisemmäs. Tämä luo vanteeseen näyttävyyttä ja moniulotteisuutta. Useimpia Concaver vanteita on saatavilla eri syvyydellä varustetulla keskiöllä, hieman leveydestä ja offsetistä riippuen.

Performance concave

Valikoimamme vähiten kovera profiili, joka on suunniteltu maksimaaliseen jarruvälykseen, mikä tekee siitä sopivan myös huippuluokan superautojen suurempiin jarruihin.

Mid concave

Keskikovera on lähes litteiden pyörien ja syväkoverien pyörien välillä. Mid Concave -profiilimme on ihanteellinen valinta asiakkaille, jotka etsivät tasapainoa hienovaraisuuden ja dynaamisuuden välillä.

Deep concave

Syvät concave -vanteet on suunnattu asiakkaille, jotka haluavat antaa autolleen dynaamisen ja aggressiivisen luonteen. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat mukautua uusimpiin autoalan trendeihin.

HUOM: Vanteen kantavuus
Suosittelemme aina tarkistamaan, että vanteen kantavuus on autollesi sopiva ja riittävä. Vanteen kantavuus tulee olla puolet autosi suurimmasta akselimassasta. Akselimassat näet rekisteriotteesta, tai Traficomin asiointipalvelusta ajoneuvosi tietojen alta.