TILAAMINEN

Tilaaminen onnistuu suoraan verkkokaupasta, sähköpostilla tai puhelimitse.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteet pääasiassa DPD:n välityksellä. Toimitusaika useimmilla tuotteilla noin 2 viikkoa. Tilaustuotteiden toimitusajan ilmoitamme erikseen.

TAKUU

Emme myönnä takuuta osille, jotka tulevat viritys- tai kilpakäyttöön. Viritys- ja kilpakäyttöä ovat käyttö, jossa osa altistuu normaalista tieliikennekäytöstä poikkeavalle rasitukselle (esim. rata-ajo), joka aiheuttaa osan ennenaikaisen kulumisen tai hajoamisen. Virityskäyttöä ovat myös asennukset, joissa osa tai osakokonaisuus poikkeaa tehtaan alkuperäisestä kokoonpanosta siten, että muut kuin osan omat laatutekijät saattavat aiheuttaa osan ennenaikaisen kulumisen tai hajoamisen (esim. polttoaineen seossuhteen vaikutus männän hajoamiseen).

Muissa tuotteissa valmistajan myöntämät takuut ovat voimassa. Matkahuollon/postin aiheuttamista vahingoista emme vastaa ja näissä tapauksissa on tehtävä vahinkoilmoitus virkailijalle.

Useimmat verkkokauppamme tuotteet eivät ole rinnastettavissa tavanomaisiin alkuperäis- tai varaosiin, joten huomioithan katsastukseen ja tuotteen käyttöön liittyvät erityispiirteet. Myyntimme vastaa mielellään tuotteisiin liittyviin kysymyksiin.

HINNOITTELU

Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin itsellään.

PALAUTUKSET

Mahdolliset palautukset tulee aina sopia ensin myyjän kanssa! Postimyynnillä myydyillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokauden ajan tavaran vastaanottamisesta edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan sekä kaikin puolin myyntikelpoinen. Tuotteen täytyy olla huolellisesti pakattu, ettei se vioitu palautuksessa. Pakatessa tuotetta on myös varmistuttava, ettei tuote/tuotteet pääse heilumaan pakkauslaatikon sisällä. Tuotteen mukana täytyy olla kuitti ostosta sekä tilaajan yhteystiedot.

Veloitamme 20% kaupan kokonaissummasta, mikäli tuote palautuu myyjälle muusta kuin tuotevirheestä tai väärästä toimitussisällöstä johtuvasta syystä. Veloitus perustuu meille aiheutuviin tilaus ja lähetyskustannuksiin.

Erikseen asiakkaalle kustomoiduilla tai yksilöllisesti valmistettavilla osilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta (Esim. asiakkaan mitoilla valmistettavat vanteet).

MAKSAMINEN

Checkout Finland maksuportaali

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot